35-jarige vrouw uit Halderberge overleden bij eenzijdig ongeluk op A58, bestuurder onder invloed van alcohol

VIDEOGILZE -  Een 35-jarige vrouw uit de gemeente Halderberge is  zondagmorgen 2 juli omgekomen bij het  ernstige auto-ongeluk op de A58, ter hoogte van Gilze. De weg bleef geruime tijd gesloten voor het overige verkeer.

Volledig scherm
Vrouw uit Halderberge overleden bij eenzijdig ongeluk op A58 © Jeroen Stuve /Maricmedia

De auto raakte door nog onbekende redenen in de slip. De vrouw uit Halderberge overleed ter plekke. De bestuurder, een 44-jarige man uit de gemeente Halderberge, raakte lichtgewond. 

Een 23-jarige man uit Roosendaal raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Een vierde inzittende, een 17-jarige jongen uit de gemeente Steenbergen, raakte lichtgewond en kon na behandeling naar huis.

Alcohol

Een alcoholtest wees uit dat de bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol was. Hierop werd hij aangehouden en als verdachte aangemerkt. Zijn rijbewijs werd door de agenten ingevorderd. 

Een bloedproef moet uitwijzen hoeveel alcohol de man gedronken heeft. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. 

Volledig scherm
Vrouw uit Halderberge overleden bij eenzijdig ongeluk op A58 © Jeroen Stuve /Maricmedia
Volledig scherm
Dode en drie gewonden bij ongeluk op A58 bij Gilze, snelweg afgesloten © Jeroen Stuve / Maricmedia
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.