Jeoung Young-sik.
Volledig scherm
Jeoung Young-sik. © AFP

Commentator ontslagen na racistische opmerking over Zuid-Koreaanse tafeltennisser

De Griekse openbare omroep ERT heeft een van haar commentatoren ontslagen na een racistische opmerking. Dimosthenis Karmiris had het tijdens een tafeltenniswedstrijd op de Olympische Spelen gemunt op de ‘spleetogen’ van een Zuid-Koreaanse atleet.

1 reactie

 • Rob Anoniem

  2 jaar geleden
  De twee bovenstaande uitspraken zijn natuurlijk racistisch, maar soms wordt in dit land het woord racisme of discriminatie maar al te vaak gebruikt. Racisme of discriminatie wordt te gemakkelijk in de mond genomen door mensen die daar in hun slachtoffer rol misschien wel baat bij hebben. Kunnen patsercontroles straks ook niet meer? Sommigen kunnen niet wachten, vrees ik.....
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.