Dori Németh en Eric Spring in ’t Veld voor de deur van The Dome.
Volledig scherm
Dori Németh en Eric Spring in ’t Veld voor de deur van The Dome. © Saskia Berdenis van Berlekom

Beste escaperoom ter wereld staat in Bunschoten: ‘Ontzettend groot compliment’

De Bunschotense escaperoom The Dome is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot nummer één van de wereld. The Dome won de prestigieuze Top Escape Rooms Project Enthusiasts’ Choice Award (TERPECA) en liet bij de verkiezing 130.594 internationale escaperooms achter zich. 

 1. Vieren we kerst met drie gasten of gaan we volle bak feesten? Dit is de uitslag van onze poll
  POLL

  Vieren we kerst met drie gasten of gaan we volle bak feesten? Dit is de uitslag van onze poll

  Het is misschien wel de belangrijkste vraag die menig huishouden momenteel bezighoudt: gaan we deze feestdagen met de complete familie of vriendengroep aan de champagne of vieren we het voor de zekerheid in kleiner comité, zoals de overheid liever voor ogen heeft? Uit een poll op deze site blijkt dat bijna een kwart van onze lezers van plan is om meer dan drie gasten van buiten het huishouden uit te nodigen met kerst en oud en nieuw. ,,Het is een advies, géén verplichting”, reageert een van hen.
 2. Zestig jaar oude kerstster betekent de wereld voor Fred (58): ‘Het werd iets magisch’
  PREMIUM

  Zestig jaar oude kerstster betekent de wereld voor Fred (58): ‘Het werd iets magisch’

  Een simpele, bijna zestig jaar oude papieren ster. Voor de meesten is het niets meer dan dat, maar voor oud-Utrechter Fred de Neijs (58) is het de ultieme herinnering aan de jaarlijkse kerstperiode met zijn ouders en broertje in zijn ouderlijk huis in de Lange Koestraat in de Domstad. ,,Dit jaar is de ster nog specialer, omdat mijn vader onlangs overleden is en ik mijn moeder niet kan zien.”