Volledig scherm
Zwembad De Melanen archieffoto's BN DeStem

Zwembaden De Schelp en De Melanen gaan beter samenwerken

BERGEN OP ZOOM - Het overdekte zwembad De Schelp in Bergen op Zoom en openluchtbad De Melanen in Halsteren gaan nauwer samenwerken. Zo kunnen abonnementhouders van de Melanen bij slecht weer naar De Schelp. Er is één website voor De Schelp en De Melanen gelanceerd en Walter van Krieken is aangesteld als manager voor beide baden.

„De Schelp en De Melanen vielen al onder dezelfde bv, maar de baden hadden een eigen manager”, zegt Van Krieken. „De communicatie en samenwerking tussen beide baden verliep niet altijd vlekkeloos. Daarom ben ik aangesteld als manager voor zowel De Schelp als De Melanen.’’

Van Krieken verwacht dat de efficiency en de kwaliteit van de dienstverlening beter worden door de nauwere samenwerking onder één management.

Illustratief voor de nauwere samenwerking tussen beide banen is de gezamenlijke website die kortgeleden de lucht in is gegaan.

Het zwemseizoen voor De Melanen begint op 24 april en loopt tot 5 september. Net als vorig jaar is het Halsterse bad ‘weersafhankelijk’ open: bij temperaturen onder de 21 graden van 10.00 tot 12.00 uur; bij temperaturen daarboven van 10.00 tot 17.30 uur. Een abonnement voor het openluchtbad kost dit jaar in de voorverkoop 58 euro; 3 euro duurder dan vorig jaar. Daar staat tegenover dat abonnementhouders bij slecht weer naar De Schelp kunnen uitwijken. Van Krieken wil scholen en andere groepen de mogelijkheid bieden ook buiten de vaste openingstijden te komen zwemmen. 

Volledig scherm
Zwembad De Schelp. foto Edmund Messerschmidt/het fotoburo
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

In deze tijd is werken op onregelmatige tijden niet te vermijden.

In deze tijd is werken op onregelmatige tijden niet te vermijden.

  • Eens (71%)
  • Oneens (29%)
1065 stemmen