Volledig scherm
Drukte bij zwembad ‘De Ganzewiel' in Raamsdonksveer © Ramon Mangold/ Het Fotoburo

Zwembad De Ganzewiel in Raamsdonksveer volgende week open (bij lekker weer)

RAAMSDONKSVEER - Als het volgende week nog steeds lekker weer is, bestaat de mogelijkheid dat zwembad De Ganzewiel in Raamsdonksveer open is.

Per dag bekijkt Sportfondsen Geertruidenberg of zij de deuren van het zwembad openen. Omdat De Ganzewiel in mei een week eerder open gegaan is vanwege het goede weer zou het zwembad eigenlijk op maandag 29 augustus de deuren moeten sluiten.

Daarmee gaat zwembad De Ganzewielin Geertruidenberg dus een week eerder dicht dan De Schans. Inwoners kunnen volgende week terecht bij zwembad De Schans. Dit zwembad is open tot zondag 4 september.

De gemeente en Sportfondsen Geertruidenberg hebben besloten dat de exploitant volgende week op basis van de weersvoorspellingen per dag beslist of zwembad De Ganzewiel toch open gaat.

De verwachting is dat het volgende week ook lekker weer wordt, maar niet elke dag. Op de dagen dat het minder lekker weer is, is De Ganzewiel niet meer open.

Sportfondsen Geertruidenberg laat van 29 augustus tot en met 3 september dagelijks via hun Facebookaccount en website weten of De Ganzewiel open is en op welke tijden.

poll

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

  • Eens (40%)
  • Oneens (61%)
600 stemmen