Volledig scherm
© Erna Lammers

Zware ochtendspits rond Breda, 7 auto's botsen in kijkersfile

BREDA - Het verkeer rond Breda heeft donderdag weer last van een drukke ochtendspits. Het grootste fileleed was vanochtendop de A58 van Tilburg richting Breda. Hier stond rond 6.30 uur tussen Tilburg en Ulvenhout 17 kilometer file. De vertraging liep op tot meer dan een uur.

De weg was korte tijd afgesloten vanwege een ongeluk. Het verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Rond 7.45 uur is de weg weer vrij gegeven en nam de file af. Aan de andere kant stond een kijkersfile en daarin botsten 7 auto's op elkaar.

Ook op de A16 was het raak in de richting van Rotterdam. Vanwege een kapotte vrachtwagen was de rechterrijstrook dicht en stond er 19 kilometer file. Rond 8.00 uur was de weg weer vrij.

Het fileleed was toen nog niet voorbij. Na het eerdere ongeluk op de A58 was het daar rond 09:30 uur weer raak. Door een kapotte vrachtwagen was een rijstrook tijdelijk versperd.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

poll

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
468 stemmen