Volledig scherm
V.l.n.r. Kees van den Buijs, Kris Maas en Erwin van Hassel in de hal die omgebouwd wordt tot bedrijvencentrum. Beeld onder: zo ziet Dock'75 er straks uit. foto Gerard van Offeren/pix4profs en ARTIST'S IMPRESSION Architecten Buro Schoenmakers

Zundert krijgt met Dock'75 broeinest van bedrijvigheid

ZUNDERT - Goed nieuws voor kleine en middelgrote ondernemers in Zundert. Ze kunnen straks een plekje veroveren in Dock'75 Bedrijvencentrum Zundert aan de Industrieweg. De Zundertse initiatiefnemers Van den Buijs Install, Architecten Buro Schoenmakers en Maas-Jacobs Vastgoed gaan het voormalige distributiecentrum van supermarktketen Dirk van den Broek omtoveren tot een modern bedrijvencentrum.

"We geloven in dit project. We gaan er iets heel moois van maken. We weten zeker dat er voldoende belangstelling voor is", zeggen directeur Kris Maas van Maas-Jacobs, makelaar Erwin van Hassel en directeur Kees van den Buijs van Van den Buijs Install in de nu nog lege bedrijfshal.

De eigenaren Van den Buijs Install, Architecten Buro Schoenmakers en Maas-Jacobs Vastgoed willen voorkomen dat het leegstaande gebouw gaat verkrotten. Maas: "We gaan de boel niet slopen. Dat zou alleen maar kapitaalsvernietiging betekenen. Het gebouw is nog goed. Wel krijgt het een make-over. Zo knappen we de gevel helemaal op. Het complex krijgt een moderne en open uitstraling."

Lees zaterdag meer in BN DeStem

poll

In een Kamerdebat 35 uur spreektijd opeisen is belachelijk

In een Kamerdebat 35 uur spreektijd opeisen is belachelijk

  • Eens (75%)
  • Oneens (25%)
694 stemmen