Volledig scherm
Nazomerfair

Zonnige Nazomerfair op De Hertgang in Halsteren

HALSTEREN – De tweede Nazomerfair op landgoed De Hertgang in Halsteren kan worden ingelijst, zo ideaal waren de omstandigheden en zo aangenaam was de sfeer. Naar schatting vierhonderd bezoekers bezochten de markt tussen de tuinen en de bomen op zaterdag; zondag telde de organisatie ruim duizend bezoekers."

"We zijn heel erg tevreden", zegt Marinka Musters-Remijnse uit Bergen op Zoom glunderend. Zij runt de organisatie, waar 26 vrijwilligrers aan verbonden zijn. "Vorig jaar, de eerste keer, was de fair op één dag en trokken we 1.700 bezoekers. Dat was wel erg veel. Verspreid over twee dagen is het beter te behappen."

Verdeeld over de fair speelden harpisten, violisten en fluitisten van het CKB Bergen op Zoom rustige muziek. De nazomermarkt telde 26 kraampjes, het merendeel van ondernemers uit de nabije omgeving: Margreet van Erven uit Bergen op Zoom met prachtig papierwerk, Chantal Slootmans uit Halsteren met engelachtige sieraden en '(h)eerlijk eten' van gewichtsconsulente Anita Breeman uit Halsteren.

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
94 stemmen