Volledig scherm
© Tonny Presser/Pix4Profs

X-land 4 Life organiseert benefietavond in Kruisland

KRUISLAND - Drie flinke cols in de Franse Alpen, met hoogtes tot 2.642 meter, bedwingt X-land 4 life in september voor het goede doel. Zaterdagavond houden ze een sponsoravond in café De Commerce in Kruisland met onder meer de band Jeepster en dj JP.

Het is niet voor het eerst dat Rolien Pronk, Jeroen Pronk, Richard Antes en Corné Leijten op de fiets over steile bergen rijden. Rolien nam in 2013 deel aan Alpe d’HuZes en allemaal deden ze, één of meerdere keren, mee aan CalSensation op de Mont Ventoux.

Op internet zagen ze een filmpje van een klein groepje dat de Stelvio bedwong voor Ons Huis Heemskerk, een logeeropvang, vakantieopvang, dagopvang en naschoolse opvang voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een voorziening in samenwerking met NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Er was al een geslaagde kindermiddag in Zaal Koch, X-land 4 life verwacht veel van de sponsoravond zaterdag in De Commerce. De avond vangt aan om 20.00 uur en de toegang is 7 euro.

Lees donderdag meer in BN DeStem

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (68%)
  • Oneens (32%)
38 stemmen