Volledig scherm
Hapjes, drankjes, muziek en vooral een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het jaarlijkse evenementenweekend van de Oranjevereniging in Wouw. foto chris van klinken/pix4profs

Wouwse Markt bruist van activiteit

WOUW – Het afgelopen weekend was de Wouwse Markt weer dé ontmoetingsplek van gezellige mensen uit de regio. Muziekvereniging Oranje verzorgde het jaarlijkse evenementenweekend en mede dankzij het goede weer stroomde het publiek toe.

Vrijdagavond werden de ‘denkramen’ van vijftien teams op de proef gesteld tijdens de quiz ‘kWOUWdaK’tWIST. Na zestig vragen ging de bijzondere wisseltrofee mee met de ploeg KwisNix onder leiding van Huub Jonckheere. Hoogtepunt van het zaterdagprogramma was natuurlijk het onderdeel ‘Smakelijk Wouw’ waarbij de bezoekers de keuze hadden uit veel kleine gerechtjes.

Dat liep zo goed dat er rond negen uur geen Slush Puppie, Tagliata di Manzo of Kaasmeske salade meer te krijgen was. Dat was niet echt een ramp, want de band Just Friends met zangeres Margot Roeken en de groep Start Spreading The News overspoelden de bezoekers met muziek en de sfeer bleef tot in de late uurtjes top waarbij het publiek het feest ook zag als een plaats om eens lekker bij te kletsen.

Lees maandag meer in BN DeStem

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
96 stemmen