Volledig scherm
Wouws Bont in cultureel centrum de Geerhoek, hier worden de laatste facebook-roddels uitgewisseld. © Gerard van Offeren / Pix4Profs

Wouws Bont in het teken van de deur

WOUW - Langdurig applaus, schatterlach, roffelende voeten en toejuichingen. Het viel de spelers van de negende editie van Wouws Bont allemaal ten deel tijdens de twee uitvoeringen op vrijdag en zaterdag in De Geerhoek. 

Regisseur Joost Godschalk had gezorgd voor flink wat vaart in de avond en het publiek genoot daardoor aan een stuk van wat er op het podium werd gebracht met een heel hoog ‘Wouw-gehalte’. 

Dat begon al meteen met een rode draad die door de avond liep, de oprichting van de brommerclub ‘Wouwtodarah’ die in de werkplaats van de vroegere fietsenmaker Ton van Winden werd gevestigd. Jan van Oers bracht een ode aan het 100-jarige café In den Veehandel en Bart van Gorp zorgde met zijn orkest voor de nodige muzikale onderbrekingen.

Facebook, ‘Heel Wouw bakt’ en een persiflage op Koot en Bie met gastspeler Peter van Steekelenburg zorgden voor heel wat lachsalvo’s. De twee wilden het grijs van Den Haag mengen met het groen op straten, trottoirs en plein van Wouw. ,,En dan krijgen we de Wouwse groenebbluffer”, was hun eindconclusie.

Lees maandag meer in BN DeStem

poll

In een Kamerdebat 35 uur spreektijd opeisen is belachelijk

In een Kamerdebat 35 uur spreektijd opeisen is belachelijk

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
877 stemmen