Volledig scherm
© Thinkstock

Wisseling van de wacht in bestuur werkgeversvereniging in Breda

BREDA - De afdeling Breda van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) heeft een nieuwe voorzitter. De voor zijn werk naar Azië vertrokken voorzitter Robbie Pastoor wordt opgevolgd door Jeroen van Glabbeek van het Bredase bedrijf technologiebedrijf CM.

Van Glabbeek werd gisteren tijdens het jaarlijkse ‘captain’s dinner’ voor de ruim 300 leden van de BZW in Breda in de Grote Kerk gepresenteerd. De nog jonge ondernemer is uiterst succesvol met zijn onderneming CM dat sms’jes verstuurt en betalingen afhandelt voor bedrijven. Van Glabbeek is niet het enige nieuwe gezicht in het Bredase bestuur van de BZW.

Twee andere bestuursleden, Michiel Stevens en Grace Boldewijn hebben hun termijn van maximaal acht jaar erop zitten en worden vervangen door Raymond Kouwenberg en Patty van Broekhoven. Kouwenberg is directeur van het Bredase schoonmaakbedrijf Klien en raadslid voor de VVD in Breda. Van Broekhoven is directeur van Deventer Profielen dat profielen maakt om ramen en deuren tochtvrij te maken.

De wisseling van de wacht in het bestuur voltrekt zich in de aanloop naar een voor de BZW historisch jaar. In 2017 is het honderd jaar geleden dat de werkgeversvereniging in Breda werd opgericht. De bijeenkomst in de Grote Kerk waar onder andere oud-hockeycoach Marc Lammers sprak, werd bezocht door een kleine 200 leden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

De overheid moet snel geld vrij maken om alle Nederlandse bruggen grondig te inspecteren.

De overheid moet snel geld vrij maken om alle Nederlandse bruggen grondig te inspecteren.

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
914 stemmen

poll

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (54%)
  • Nee (46%)
3201 stemmen