Volledig scherm
© Thinkstock

Winkelcentrum Hoge Vucht in Breda blijft in trek bij winkels

Winkelcentrum in Breda krijgt diverse nieuwe formules, waaronder een modewinkel, een schoenenzaak, een SNS-filiaal en een centrum voor advies rondom zwangerschap en geboorte.

BREDA - In winkelcentrum Hoge Vucht in Breda openen binnenkort diverse nieuwe zaken. In tegenstelling tot menig ander winkelcentrum, heeft Hoge Vucht daardoor amper te maken met leegstand.

"Er worden nu enkele winkels verbouwd en voor de zaken die leegstaan zijn al nieuwe huurders gevonden", zegt Boudewijn Vermeer van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Verzekeraar ASR is eigenaar van het winkelcentrum, dat circa zestig winkels telt.

Onlangs is in het winkelcentrum een vestiging van Yes Kappers gestart. Na de zomer opent terStal Mode een winkel in het voormalige ABN Amro-kantoor. TerStal is een keten met zo'n 130 filialen in Nederland. Eveneens na de zomer start schoenmakerij Van der Vlist er een tweede vestiging, naast de huidige zaak in Etten-Leur.

Nieuw is ook de komst van een 'SNS-winkel'. Bij SNS hebben de traditionele bankkantoren plaats gemaakt voor retail-concepten waarbij mensen zoals in een winkel verzekeringen kunnen afsluiten en advies kunnen krijgen.

Lees donderdag meer over winkelcentrum Hoge Vucht in BN DeStem, editie Breda

poll

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
1063 stemmen