Volledig scherm
Celine Dion en Jayla. © Linda Blom

Willebrordse Jayla (4) heeft bijzondere ontmoeting met Celine Dion in Las Vegas (video's)

SINT WILLEBRORD - Adri Blom las het bericht over Adèle en de 7-jarige Morrison op onze site en klom in de pen met een soortgelijk verhaal. ‘Zaterdag 28 mei mocht mijn kleindochter Jayla (4 jaar) uit het Sint Willebrord bij Celine Dion in het Collosseum (Ceasars Palace) te Las Vegas op het podium komen om haar een pluche beer aan te bieden.’

Moeder Linda Blom vertelt over de bijzondere ontmoeting, waar haarscherpe videobeelden van konden worden gemaakt. "Ik ben een enorme Celine Dion-fan en ben al diverse keren in Las Vegas geweest om haar daar te zien optreden. Dit was de eerste keer dat mijn dochter Jayla er bij was. Heel bijzonder, omdat ik vorige maand drie herseninfarcten en een hersenbloeding heb gehad. De neuroloog vond het echt niet verstandig dat we gingen, aangezien er nog een stolseltje in de hersenstam aanwezig was. Maar ik wilde zó graag, we hadden zúlke goede plekken… Uiteindelijk zijn we er negen dagen geweest."

Linda en Jayla ondernamen de reis ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van Linda's ouders. Op de videobeelden is goed te zien hoe dicht het kwartet bij het podium zat. Linda: "Na het concert was er een staande ovatie. Celine had Jayla al gezien, die de pluchen beer wilde aanbieden. Maar de bodyguard gaf aan: dat gaan we niet doen. Op een gegeven moment had ik oogcontact met haar, en vroeg ik met een gebaar of Jayla mocht komen. En dat mocht. Het was mooier dan dat ik zelf met haar op de foto mocht, wat ik vooraf hoopte."

Uiteindelijk zong Celine Dion het laatste nummer Over the rainbow met de beer in haar handen. Linda: "De hele zaal klapte, 4000 man. Het was geweldig. Bij het verlaten van de zaal werd ze door allerlei mensen aangesproken, tot op straat aan toe."

Eind deze maand komt Celine Dion naar het Sportpaleis in Antwerpen, ook dan is Linda van de partij. Ze zegt er ondanks dat beslist geen spijt van te hebben dat ze de reis naar Las Vegas heeft gemaakt, ondanks de medische risico's. "Ik ben een doorzetter, ik kom er wel.”

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
150 stemmen