Volledig scherm
Deze klassenfoto is in 1989 gemaakt op de laatste minuut voor de schoolvakantie. Herkent u kinderen of de docent? Was u erzelf bij? Welke school is dit? Zwaaien de kinderen met hun rapport? We zijn benieuwd.

Wie Wat Waar: Is dit de Kennedyschool in Fijnaart?

FIJNAART - De klassenfoto met juichende kinderen is in 1989 gemaakt vlak voor de schoolvakantie. "Volgens mij is dit een foto van de Kennedyschool in Fijnaart", mailde Ton van Dorst ons. "De leraar is Frans Rens en ik zie bekende gezichten zoals dat van Jarno Boot." 

De foto was inderdaad de Kennedyschool in Fijnaart. Docent Frans Rens, nu rij-instructeur, zwaaide af. Dat mailde oud-leraar Piet Hendrikx.

Hij herkende ook conciërge Ariaan Traets, Borge Beuzenberg, Michiel Vermeulen, Priscilla Hoppenbrouwers (nu juf), Yuk-Pin Lam, Kees Vrolijk, Armanda Bakx (nu juf), Jeannette Ossenblok,
Ramona Hollemans, Patrick Kerp, Jarno Boot, Kees de Jong, Albert Hermans, Cynthia Machielse, Basterino van Hoof, Rob van Putten, Ineke van de Weijgaerd, Miranda Haverkamp, Jacky en Jeanette Bierkens, Gilbert Traets en Felicia van der Heyden.

Hennie Schneijderberg uit Zevenbergen denkt Ronald van Dijk te herkennen. "Sta jij toevallig rechts op de foto?", vraagt ze hem op Facebook.

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
163 stemmen