Volledig scherm
In 1989 worden twee docenten opgehaald door een helikopter. Leerlingen zwaaien hen uit. Wie weet welke docenten dit zijn en welke school? Vanwaar de helikopter?

Wie Wat Waar: Helikopter op het schoolplein

ETTEN-LEUR - In de rubriek Wie Wat Waar plaatsen we, in samenwerking met het West-Brabants Archief, elke week een foto uit de archieven van de vroegere BN DeStem fotografen Thom van Amsterdam en Ben Steffen. In 1989 worden twee docenten opgehaald door een helikopter. Leerlingen zwaaien hen uit. Wie weet welke docenten dit zijn en welke school? Vanwaar de helikopter?

Het gaat om foto's uit heel West-Brabant die gedigitaliseerd worden door het West-Brabants Archief. Het is niet bekend waar de foto is gemaakt, wie er op de foto staan en bij welke gelegenheid de foto is genomen.

Met hulp van u als lezer lukt het misschien wel om het verhaal achter de foto boven water te krijgen. Behalve in de krant, plaatsen we de foto's op onze Facebookpagina's.

Denkt u een of meer mensen op de foto hiernaast te herkennen of weet u waar de foto is gemaakt? Reageer dan via ons speciale e-mailadres:

wiewatwaar@bndestem.nl

of op Facebook:

facebook.com/BNDeStemRoosendaal

facebook.com/benenthom

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
98 stemmen