Volledig scherm
© Menno Boon

Wie sloeg wie bij verkeersruzie in Bergen op Zoom?

BERGEN OP ZOOM - De vader en zoon uit Bergen op Zoom die zondagmiddag een verkeersruzie kregen met een 48-jarige Nijmegenaar, ontkennen dat ze deze man hebben geslagen. De man deed juist aangifte van mishandeling door de twee Bergenaren van 51 en 16 jaar oud.

Het incident vond plaats op de kruising Heiningen/Blokland in Bergen op Zoom. Net voordat de Nijmegenaar de kruising opreed, schoot er snel een andere auto voor. Om een aanrijding te voorkomen, moest de man flink in de remmen. Teneinde zijn ergernis kenbaar te maken claxonneerde hij. Dit werd echter niet op prijs gesteld door de inzittenden van de andere auto. Deze ging stapvoets rijden tot de man uit Nijmegen besloot in te halen. Dit werd hem verhinderd door de inzittenden van de andere auto. Zij stopten hun voertuig en stapten allebei uit de auto.

Volgens de Nijmegenaar werd hij vervolgens mishandeld; hij liep lichte verwondingen op. Zijn verhaal staat volgens de politie haaks op dat van de vader en zoon. "Daarom is het van belang dat we meer getuigen horen over deze verkeersruzie."

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
792 stemmen