Volledig scherm
Het Hooihuis in Roosendaal heeft het beste terras van 2016. Foto peter van trijen / pix4profs

West-Brabantse Week: mooiste terras in Roosendaal en Belgen voor NAC

WEST-BRABANT - Via allerlei kanalen komt er veel nieuws op ons af. Tijd voor een korte samenvatting aan het einde van de week. Wat gebeurde er in West-Brabant?

Beste terras van Nederland in Roosendaal
Het Hooihuis in Roosendaal heeft het beste terras van 2016. Dat heeft Misset Horeca maandag bekendgemaakt. "Een feest op dit terras te mogen zijn", luidt het oordeel van de jury. Het Hooihuis won in 2013, 2014 en 2015 al de publieksprijs. 

Klaas Otto aangehouden
Voormalige No-Surrender-voorman Klaas Otto is dinsdag aangehouden. Otto werd al verdacht van witwassen, maar nu ook van brandstichting en afpersing / mishandeling. 

Dodelijke ongevallen
Twee dodelijke ongevallen afgelopen week in West-Brabant. Maandagavond kwam een motorrijder uit Stampersgat om het leven bij een ongeluk in Roosendaal, vrijdagochtend overleed iemand bij een eenzijdig ongeval in Huijbergen

Belgen voor NAC
NAC trok donderdag twee Belgen aan. Doelman Jorn Blondeel wordt voor twee jaar gehuurd van Lierse SK, terwijl spits Cyriel Dessers over wordt genomen van Lokeren.

Slagingspercentages bekend
De middelbare scholieren hebben hun diploma afgelopen week overhandigd gekregen. Het was ook het moment om de balans op te maken wat betreft de slagingspercentages. Op het Mencia Sandrode in Breda, De Rotonde in Breda, De Prinsentuin in Oudenbosch en het KSE in Etten-Leur slaagden alle leerlingen die examen deden. 

Live Voetbal

SDC PuttenSDC
20:45
PSVPSV
away logo

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
859 stemmen