Volledig scherm
Drie van de twaalf deelnemers komen uit West-Brabant © AVRO/TROS

West-Brabanders op zoek naar de liefde in nieuw tv-programma

DINTELOORD/RIJSBERGEN/BREDA - Maar liefst drie West-Brabantse deelnemers telt het nieuwe tv-programma All Inclusive dat AVRO/TROS vanaf volgende week uitzendt. Rob van der Waall uit Dinteloord, Tanja Leijten uit Breda en Jeanette Bierkens uit Rijsbergen hebben, een ding met elkaar gemeen: ze zijn alle drie single en momenteel dringend op zoek naar een nieuwe liefde. Die hopen ze te vinden in een van de andere negen deelnemers.

Daarvoor reizen ze af naar Turkije. En hun kinderen? Die mogen ook mee. Want wie weet er nou beter wie er bij hun moeder of vader past dan zij?
Aanstaande woensdag is de eerste uitzending van het programma. De opnames zijn afgelopen zomer geweest. Veel mogen de kandidaten daarover van de omroep niet zeggen. Dan is de verrassing weg, zegt een woordvoerder van AVRO/TROS. Op de website van het programma stellen de kandidaten zich wel stuk voor stuk voor.

'Gezellige puinzooi'
Zo hopen Tycho (16) en Yvie (14) dat hun vader Rob van der Waall een lieve en zachte vrouw vindt. Hun vader zegt dat hij al veel succes heeft gehad met internetdaten, maar een vriendin is niet blijven hangen. Thuis in Dinteloord is het een ‘gezellige puinzooi’. Een vrouw erbij zou zorgen voor een fijne balans, vindt zijn dochter.

Jeanette Bierkens uit Rijsbergen reist met haar 13-jarige dochter Noël naar Turkije af. Ze zijn erg close. Voor het boren heeft Bierkens geen man nodig, ze heeft haar huis zelf opgeknapt. Haar toekomstige liefde heeft een streepje voor als hij langer is dan zij, met haar 1.83 meter. Ze wil ‘niet naast een kabouter’ lopen.

Activiteiten
Tanja Leijten is een goedlachse gangmaker uit Breda, die al dertien jaar alleen moeder is van Alicia. De twee hebben dan ook een sterke band. Nu ze wat ouder wordt, wordt het ook tijd om Alicia los te laten. Dat vindt Leijten nog best moeilijk. Ze zou het fijn vinden om een partner te hebben met wie ze over dat soort dingen kan praten.

In Turkije ondernemen de vrijgezellen verschillende activiteiten onder het toeziend oog van de camera, maar ook van hun kinderen. Want die mogen ook meedoen met de activiteiten. Snorkelen, quad rijden of een avondje uit bijvoorbeeld. En die kinderen, die steken hun mening niet onder stoelen of banken. Vinden de West-Brabanders in Turkije dan eindelijk een nieuwe liefde?

Het programma wordt vanaf aanstaande woensdag elke week uitgezonden op NPO 3 om 20.30 uur.

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
163 stemmen