Volledig scherm

Werknemers BNN en VARA kunnen les volgen op NHTV in Breda

BREDA - NHTV Breda is partner geworden van het netwerk Hilversum Media Campus. Daarin werken overheden, opleidingsinstellingen en mediabedrijven samen. Doel is om de vraag vanuit de bedrijven beter te laten aansluiten op de opleidingen, zodat de Nederlandse media-industrie sterker wordt.

De NHTV biedt al enige tijd de opleiding 'Master in Media Innovation' aan. Een eenjarig programma voor professionals uit de media-industrie. Die leren er bijvoorbeeld technische innovaties ontwikkelen. Maar er komen ook zaken aan bod als verdienmodellen, formatontwikkelingen en communicatiestrategieën en ga zo maar door.

Het partnerschap maakt dat mediabedrijven hun personeel kunnen laten bijscholen bij de NHTV. Netwerkartners als BNN-VARA, SBS en RTL bieden NHTV-afgestudeerden traineeships aan. Mediabedrijven kunnen daarnaast bij de NHTV kennis maken met experimentele mediatechnieken. En NHTV-docenten kunnen stage lopen bij mediabedrijven en andersom.

Behalve de NHTV is ook omroep BNN-VARA nieuw in het netwerk. Andere partners zijn: de gemeente Hilversum, Beeld en Geluid, iMMovator, RTL Nederland, United, ROC van Amsterdam, HKU en Media Park Hilversum.

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
893 stemmen