Volledig scherm
© Koen Mol

Wegsturen kantinebeheerder VV Steenbergen was 'de juiste beslissing'

STEENBERGEN - Nee, voorzitter Wim Roovers van VV Steenbergen heeft geen kritiek gehoord op de beslissing om de nieuwe kantinebeheerder weg te sturen. Al kan hij zich voorstellen dat mensen die niet bij de club betrokken zijn zich afvragen wat daar allemaal aan de hand is. „Maar de reacties van leden en betrokkenen zijn juist instemmend. Ze begrijpen waarom we het gedaan hebben.”

Vorige week maakte VV Steenbergen bekend het contract met kantinebeheerder Peter Jongenelen per direct te beëindigen. Reden was dat de ondernemer zijn afspraken niet was nagekomen. De beheerder was nog geen half jaar in dienst. En dat terwijl de sollicitatieprocedure behoorlijk streng was. „We wilden ons geen twee keer aan dezelfde steen stoten”, vertelt Roovers daarover. Vorig jaar bleek de kantinebeheerder drugs in de kantine te bewaren.

Roovers: „Het is de wet van Murphy. Als iets fout gaat, blijft het fout gaan. Maar deze zaak staat volledig los van de vorige kantinebeheerder.” De voorzitter is er honderd procent van overtuigd dat de club met het wegsturen van Jongenelen de juiste beslissing heeft genomen. „Ik kan iedereen recht in de ogen blijven kijken.”

Lees zaterdag meer in BN DeStem

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
280 stemmen