Volledig scherm
Luchtfoto Borchwerf II

Weer groot logistiek bedrijf naar Borchwerf II Roosendaal

ROOSENDAAL / HALDERBERGE - Bedrijvenpark Borchwerf II trekt opnieuw een groot logistiek bedrijf. CEVA Logistics, gevestigd aan Boekerman op Borchwerf II, is er in geslaagd een driejarig contract af te sluiten met het Amerikaanse familiebedrijf Vermeer dat gespecialiseerd en toonaangevend is in productie en distributie van industrieel-agrarische machines en gereedschappen.

Dat heeft CEVA Logistics bekendgemaakt. Vermeer vestigt zijn Europees Distributie Centrum (EDC) binnen het warehouse van CEVA op Borchwerf II in Halderberge.

CEVA gaat voor Vermeer ook het overzeese transport naar Europa verzorgen. Dealers en klanten van Vermeer op het Europese vasteland kunnen hierdoor sneller bediend worden.

Bij CEVA op Borchwerf II werken ongeveer 200 mensen. De vestiging bestaat uit ongeveer 33.000 vierkante meter opslag- en distributieruimte.

Behalve dat het bedrijf logistieke diensten verleent, fungeert het ook als Europees distributiecentrum voor enkele bedrijven. Daar komt het Amerikaanse Vermeer nu bij.

poll

Op Black Friday zijn veel producten goedkoper, daar ga ik zeker van profiteren.

Op Black Friday zijn veel producten goedkoper, daar ga ik zeker van profiteren.

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
844 stemmen