Volledig scherm
© Marcel van Dorst - MaRicMedia

Wéér autobrand in Hank, dit keer in de Valkstraat (video)

HANK - Op een parkeerplaats in de Valkstraat in Hank is woensdagavond weer een auto uitgebrand. Het is al de zoveelste autobrand in Hank in een korte tijd.

Brandweerlieden konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Het is niet duidelijk hoe het voertuig vlam heeft gevat.

Omstanders zeggen dat ze iemand weg hebben zien lopen bij de auto. Kort daarna vatte de auto vlam. Dit zou betekenen dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

In Hank vinden de laatste tijd vaak autobranden plaats. De politie voert volgens woordvoerder Willem van Hooijdonk zelfs extra surveillances uit. "We zijn bezorgd om de toename van branden. Het is een aandachtspunt”, vertelde Van Hooijdonk in augustus na de zoveelste brand.

De parkeerplaats achter de Valkstraat is al meerdere malen opgeschrikt door autobranden. Vorige week nog ging hier op nagenoeg dezelfde plaats ook al een auto onder verdachte omstandigheden in vlammen op. Eerder dit jaar gingen er ook al een auto, een speeltoestel en aanhanger verloren door vermoedelijk brandstichting.

Op een parkeerplaats in de Valkstraat in Hank is woensdagavond weer een auto uitgebrand. Het is al de zoveelste autobrand in Hank in een korte tijd.

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
47 stemmen