Volledig scherm
© Marcel Donks

Waspikse muziek en heerlijke geuren bij Waspik Fantastic

WASPIK - Na een sfeervolle en druk bezochte zaterdagavond kreeg feestweekend Waspik Fantastic zondagmiddag een goed vervolg. Muziek was er van onder andere Arabesk en koor The Future met als afsluiter texmex-band Viejos Amigos. De Waspikse horeca-ondernemers zorgde voor een culinair tintje van de middag.

De zondagmiddag begon rustig, maar vanaf 15.00 uur stroomde het plein goed vol. Een paar honderd bezoekers genoten van muziek van koren The Future en Arabesk, muziekverenging Switch en texmex-band Viejos Amigos. Grote meerwaarde van de zondagmiddag is het culinaire aanbod door Waspikse ondernemers, variërend van Den Hoeck, d’Ouwe Haven en Hieriest tot wijnhandel Van Iersel en Snels slagerij.

Onder de noemer Waspik Culinair liet het selecte gezelschap ondernemers zien wat het dorp culinair gezien in huis heeft. Halverwege de middag ging het vuur onder de pannen en werd het plein ondergedompeld in heerlijke zoete en hartige geuren. Waspik Fantastic krijgt daarmee een echt dorps karakter. Volgend jaar viert Waspik Fantastic haar eerste lustrum.

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
150 stemmen