Volledig scherm
© ANP

'Wafelverkoper' besteelt inwoners verzorgingstehuizen in Wouw

WOUW - In verzorgingstehuizen in Wouw heeft zaterdag een dief zijn slag geslagen, die zich voordeed als verkoper van wafels. De stichting Groenhuysen, waartoe de tehuizen behoren, bevestigt het bericht. Woordvoerster Mariëlle Franken: "Een kwetsbare groep ouderen is de dupe, heel erg triest."

Roosendaalse wijkagenten drukken mensen via Twitter op het hart niet iedereen te vertrouwen omdat er mensen zijn die geen goede bedoelingen hebben. Verschillende inwoners van de verzorgingstehuizen hebben dat aan den lijve ondervonden. Zij hebben inmiddels aangifte gedaan van diefstal.
Franken: "Gelukkig is het geen schering en inslag, maar we hebben dit vaker aan de hand, helaas. Mensen met slechte bedoelingen die de deuren langs gaan en als ze dan weg zijn, zijn er spulletjes weg. We hebben onze medewerkers via Intranet op het hart gedrukt extra alert te zijn en ook in onze huizen nemen we onze maatregelen om te voorkomen dat dieven hun slag slaan. Ik heb zelf het gevoel dat het rond de vakantietijd en nu, tegen kerst, vaker aan de hand is."

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (82%)
  • Oneens (18%)
98 stemmen