Volledig scherm
Drukte in de hal van Rico. © Edmund Messerschmidt/het fotoburo

VVD-fractie Rucphen bezorgd om afblazen verhuizing tenniscentrum Rico

SINT WILLEBRORD - De VVD maakt zich grote zorgen over berichten van tennisvereniging Rico in Sint Willebrord dat de verhuizing van het gelijknamige tenniscentrum naar de zogeheten Binnentuin in Rucphen definitief van de baan zou zijn. Volgens fractievoorzitter Hilde Spijkers heeft Rico de leden onlangs een brief geschreven met daarin de mededeling dat de verhuizing definitief niet doorgaat.

Zorgelijk om twee redenen, vindt ze. "De gemeente wil het gebied aan de Kozijnenhoek graag invullen als dagrecreatieve zone en daar past het tenniscentrum prima in. Ander punt is dat de tennisvereniging op straat komt te staan. Het tenniscentrum moet sowieso weg op de plek waar het nu zit aan de Noorderstraat vanwege de randweg die wordt aangelegd."

Van tenniscentrum Rico wil niemand reageren en bij de tennisvereniging evenmin. Wel is duidelijk dat er vrijdagochtend spoedoverleg was op gemeentehuis met de familie Konings, eigenaar van de tennishal. Verantwoordelijk wethouder René Lazeroms wil niets zeggen over het verloop van het gesprek.

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
735 stemmen