Volledig scherm
© Koen Mol

VV Steenbergen stuurt kantinebeheerder Peter Jongenelen weg

STEENBERGEN - Peter Jongenelen is sinds vorige week kantinebeheerder af bij VV Steenbergen. De voetbalclub heeft de pachtovereenkomst, die pas op 1 februari van dit jaar is getekend, beëindigd. Voorzitter Wim Roovers wil niet gedetailleerd ingaan op de reden van ontbinding. „Er zijn een aantal afspraken opgesteld, die Peter niet is nagekomen.” Ook ontbrak er een ‘stukje communicatie’, volgens Roovers. „We hadden het liever anders gezien”, vertelt hij. „Er is lang intern beraad aan vooraf gegaan. Dit doe je niet zomaar.”

De problemen spelen volgens de voorzitter al een tijdje. Vooruitgang was er niet, volgens Roovers. „De verhoudingen waren niet optimaal.” Peter Jongenelen was gisteren niet in de gelegenheid om te reageren.

De eigenaar van een garagebedrijf en café Buddha’s op de Markt in Steenbergen was sinds februari kantinebeheerder. De beheerder daarvoor moest het veld ruimen, nadat er in de zomer van 2015 honderd kilo harddrugs in de kantine werd gevonden. Hij heeft daar vier jaar cel voor gekregen.

Bij de opening van het voetbalseizoen eind augustus moet de kantine weer gewoon opengaan. De voetbalvereniging gaat nu voor een driemanschap (Corné Braat, Monique Kolkhuis Tanke en Klaas de Wit) dat samen met vrijwilligers de kantine moet beheren.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
45'
2-1
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
14:30
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
14:30
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
16:45
PSVPSV
away logo

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
1011 stemmen