Volledig scherm

VV Devo wint toernooi bij de vrouwen, VV Benschop wint bij de heren

FIJNAART – Het Internationale Toernooi voor Lagere Elftallen (ITVLE), zaterdag gehouden op de velden van VV Fijnaart, is bij de dames gewonnen door het team VV Devo uit Bosschenhoofd en bij de heren door VV Benschop uit Benschop. De sportiviteitprijs bij de dames ging naar het team van Seolto uit Zevenbergen en bij de heren naar RKAV uit Volendam.

In 2006 werd ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van vv FSV uit Fijnaart een voetbaltoernooi gehouden. Dat was zo’n succes dat Leo de Haas en Gert van Vliet, organisators van het feest, besloten een voetbaltoernooi op te zetten voor lagere elftallen. Begonnen met 6 teams is het toernooi inmiddels uitgegroeid naar een toernooi met 24 teams. Eerst alleen voor heren later zijn er ook dames elftallen bijgekomen. Niet alleen uit Nederland maar ook uit Denemarken, Italië en België. Het doel is winnen maar gezelligheid is ook heel belangrijk.

Aan het toernooi zit een goed doel verbonden het “Dirk Kuijt Foundation. “We proberen op verschillende manieren geld bijeen te brengen, zegt Arjan Rijpers, medeorganisator van het toernooi. “Er kan op een doel worden geschoten, er is een verloting, de lunches en de barbecue brengen geld op en de rust en eindstand van de voetbalwedstrijd Nederland en Oosterrijk kan worden voorspeld. Vorig jaar konden we ruim 1800 euro aan het Dirk Kuijt Foundation geven. Hoeveel dat het dit jaar wordt weten we pas over enkele weken. Maar met 250 deelnemers zal dat best veel zijn.”

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
RUST
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
14:30
PSVPSV
away logo
home logo FC UtrechtUTR
14:30
ExcelsiorEXC
away logo
home logo FC GroningenGRO
14:30
VitesseVIT
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
16:45
AZAZ
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
858 stemmen