Volledig scherm
Zeskamp in Waspik. © Marcel Donks

Volop waterplezier tijdens zeskamp in Waspik-Boven

WASPIK - Na een regenachtige eerste editie werd zondag 26 juni de tweede zeskamp naast buurthuis ’t Schooltje in Waspik-Boven gehouden. Indrukwekkende luchtkussens zorgden voor waterrijke hindernissen en veel vreugde bij de deelnemers. De weergoden waren de organisatie, een werkgroep die zich inzet voor verbetering van de leefbaarheid in Waspik-Boven, dit jaar beter gezind.

Vorig jaar was een luchtkussen op de parkeerplaats van ’t Schooltje de grote eyecatcher van de zeskamp. De organisatie deed er dit jaar nog een flinke schep bovenop. Een luchtkussen met een hotte van vijf meter diende als klimtoestel met touwladders, waarna de deelnemers van vier meter hoogte naar onder moesten springen. Met name bij de jonge deelnemers zorgde de vrije vak voor de nodige twijfel.

Het waren vooral vrienden- en bedrijventeams en teams vanuit de plaatselijke voetbalvereniging die aan de zeskamp meededen. Vanuit ’t Schooltje was er een terras met muziek en ook bij het tegenover gelegen Carmelietje was het op het terras goed toeven voor de toeschouwers. De zeskamp verliep goed en vraagt om een derde editie in 2017.

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
RUST
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
14:30
PSVPSV
away logo
home logo FC UtrechtUTR
14:30
ExcelsiorEXC
away logo
home logo FC GroningenGRO
14:30
VitesseVIT
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
16:45
AZAZ
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
858 stemmen