Volledig scherm
De Kogelvangers verwelkomden vrijdag NAC voor een oefenduel. © Tonny Presser / Pix4Profs

Voetbalvereniging Kogelvangers viert 70-jarig jubileum

WILLEMSTAD – Burgemeester Jac Klijs van Moerdijk reikte zaterdagmiddag aan voorzitter John Pijper van voetbalvereniging Kogelvangers uit Willemstad de zilveren Herinneringsmedaille van de gemeente Moerdijk uit. De voetbalvereniging kreeg deze medaille vanwege haar 70-jarig jubileum.

“Een vereniging is heel belangrijk voor een gemeenschap,” zei Klijs in zijn toespraak. “Daarom wil ik u namens de gemeente Moerdijk feliciteren en geven wij u de Herinneringsmedaille in zilver ter herinnering aan het 70-jarig bestaan.” Voorzitter Pijper merkte op “we mogen dan niet groot zijn, maar in daden zijn we dat wel.”

Het hele weekeinde stond in het teken van het 70-jarig bestaan van de voetbalvereniging. Vrijdagavond was er een voetbalwedstrijd tussen NAC en een team van de Kogelvangers en zaterdag was er een Fun clinic voor de jeugd en een reünie met fototentoonstelling. Voor de jeugd waren er twee pannaveldjes opgezet, een wedstrijd hard doelschieten, bumperball en onderlinge voetbalwedstrijdjes.

In de kantine van de Kogelvangers was het zaterdagmiddag gezellig druk met spelers en oud spelers van de jubilerende voetbalvereniging.

Lees maandag meer in BN DeStem

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
150 stemmen