Volledig scherm
© VRT

Vlaamse presentatrice Cath Luyten mag niet bij Frans Bauer logeren van zoons

FIJNAART - De Vlaamse presentatrice Cath Luyten gaat maandagavond in Buurman, Wat Doet U Nu? langs bij Frans Bauer. Bij andere Nederlanders die Luyten volgt, mag ze altijd logeren, maar niet bij Frans. “Mijn puberzonen wilden dat niet”, laat hij aan het Gazet van Antwerpen weten.

Hij zegt dat zijn oudste zoon van 14 en 15 jaar hun vetorecht hebben uitgesproken. "Mij maakt het niet uit of ik ongewassen en ongeschoren in beeld kom. Maar dit zijn gasten die ’s ochtends een uur voor de spiegel staan en alleen het huis verlaten als hun kapsel perfect in de gel zit. De hormonen gieren door hun lichaam. Zo vroeg op de dag wilden ze niet gefilmd worden. Ja, ze zijn best ijdel.”

Toch heeft Luyten ook bijzondere momenten kunnen filmen. Ze mocht mee naar het woonwagenpark waar hij is opgegroeid en waar zijn familie nog steeds leeft. “Na het overlijden van mijn vader, bijna twee jaar geleden, heeft mijn ma nooit nog een camera toegelaten in haar woonwagen. Maar Cath mocht het om een of andere reden wel.”

Buurman, wat doet u nu? wordt om 21.25 uur uitgezonden op Één.

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
184 stemmen