Volledig scherm
Bier en lederhosen bij het Boztoberfest op de Grote Markt. © Edmund Messerschmidt

Vijfde editie van BoZtoberfest is al bijna uitverkocht

BERGEN OP ZOOM - De kaartverkoop voor de vijfde editie van het BoZtoberfest van vrijdag en zaterdag gaat hard.

De kaarten voor zaterdagavond zijn bijna uitverkocht, laat Jan Hopmans namens organisator de Bergse Ondernemersclub (BOC) weten. "Voor vrijdag zijn er nog wel wat kaarten beschikbaar, maar het gaat hard."

Op de Grote Markt is gisteren begonnen met de opbouw van de grote tent voor het feest. Volgens Maarten Rikken van de BOC valt niet uit te sluiten dat het tevens de laatste keer is dat het evenement op het plein wordt gehouden. "De BOC stopt met het BoZtoberfest. We hebben het concept verkocht aan een andere organiserende partij. Die overwegen een andere locatie. Maar verder verandert er helemaal niks." Onder meer de Alpenzusjes, Die Powerhosen en dj Alex treden dit jaar op. Kaarten via de site.

www.boztoberfest.nl

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen