Volledig scherm
Tussen de woningen van het Couveringe Park liggen braakliggende gronden. © Majda Ouhajji

Verwarring over Couveringe Park in Steenbergen

STEENBERGEN - Komt er eindelijk schot in het afbouwen van de wijk Couveringe Park in Steenbergen? Die conclusie lijkt wel getrokken te kunnen worden uit een twitterbericht van bouwbedrijf Aan de Stegge uit Roosendaal.

Het bedrijf twitterde afgelopen maandag dat er groen licht voor het project is gegeven, dat omwonenden zijn gesproken en dat fase 1 in september in de verkoop gaat. Bij navraag verwijst het bouwbedrijf door naar de gemeente Steenbergen. „Afgesproken is dat zij de woordvoering doen”, zegt een medewerkster.

Wethouder Petra Lepolder kan melden dat de gemeente al een tijdje bezig is het project vlot te trekken. „We maken slagen in de goede richting”, is haar positieve bericht. Maar dat er groen licht is gegeven en dat de verkoop in september begint, daar weet ze niks van af. „Die datum hoor ik nu voor het eerst, ik heb dat van onze gesprekspartners nog niet gehoord.” De wethouder verwacht na de zomer, begin september, pas inhoudelijk meer te kunnen vertellen over een nieuwe fase in het project.

Lees woensdag meer in BN DeStem
 

poll

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
531 stemmen