Volledig scherm
© ANP

Verwarde man zet politie op spoor van door hem gestolen motor in Klundert

KLUNDERT - Een verwarde man heeft de politie zondagavond verteld dat zij een gestolen motor terug kon vinden aan het Keteldiep in Klundert. De man biechtte op dat hij de motor eerder zelf had gestolen uit een schuur aan de Kapelseweg in Kloetinge.

Rond 18.30 uur kreeg de politiemeldkamer de melding dat een verwarde man bij de ambulancepost aan de Zuidelijke Randweg aan was komen lopen. Hij had wat verwondingen aan zijn knie. De man vertelde dat hij zondagmorgen in Kloetinge een motor had gestolen en hiermee richting West-Brabant was gereden. Na zijn aanwijzing vonden de agenten de motor inderdaad in de buurt van het fietspad aan het Keteldiep. De 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau in Bergen op Zoom.

Zorgmijder
Een bergingsbedrijf heeft de motor opgehaald. De eigenaar werd door Zeeuwse agenten geïnformeerd. Omdat hij nog geen aangifte had gedaan, werd deze van hem opgenomen. De motor bleek inderdaad zondagmorgen uit een niet afgesloten schuur te zijn gestolen. Vanwege de psychische toestand van de man is hij door een arts van de GGZ beoordeeld. Naast zijn psychische toestand staat hij ook bekend als zorgmijder. Hij is met een ambulance naar een zorginstelling gebracht.

Live Voetbal

SDC PuttenSDC
20:45
PSVPSV
away logo

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
853 stemmen