Volledig scherm
© Jeroen Stuve

Verwarde jongen (16) doet valse melding van woningoverval in Dorst

DORST - Een verwarde jongen zorgde zondagmiddag voor commotie aan de Broekstraat in Dorst. Daar zou rond half twee een huis zijn overvallen. De politie kwam met veel eenheden naar Dorst, maar er was geen sprake van de overval.

Volgens buurtbewoners rende de 16-jarige jongen een achtertuin in en riep hij dat er een woningoverval had plaatsgevonden in de straat. Vervolgens verstopte hij zich in een loods en belde hij de politie.

De politie kwam met vijf busjes en twee wagens ter plaatse. Ook hingen er twee twee helikopters boven de woning aan de Broekstraat.

De jongen is meegenomen naar het politiebureau. Buurtbewoners zeggen dat hij in ernstig verwarde toestand was.

Volledig scherm
© Rob Musters
  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
692 stemmen