Volledig scherm
© Thinkstock/Burgernet

Vermissing twee meisjes bij Rijsbergen: een meisje weer terecht, ander nog spoorloos

RIJSBERGEN/ZUNDERT - Een 12-jarig meisje dat sinds vrijdagavond in Rijsbergen werd vermist, is zaterdagmiddag weer in goede gezondheid terug gevonden. Naar het 15-jarige meisje is de politie nog altijd op zoek.  

De politie doet geen mededelingen over waar de 12-jarige tiener weer is gevonden.

Volgens de politie zijn de meiden zaterdagochtend in een rode Opel Corsa gestapt. In een burgernetmelding roept de politie op om uit te kijken naar deze meisjes.

Het 15-jarige meisje draagt een roze vest, blauwe spijkerbroek, heeft blond haar en is 1.75 meter lang.

Het meisje van 12 is gekleed in een zwart trainingspak met roze strepen, draagt roze All Stars en heeft donkerblond haar. Ze is 1.65 meter lang.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
701 stemmen