Volledig scherm
© Hessel de Ree

Verdachte dood vrouw (46) Zevenbergen twee weken langer vast

ZEVENBERGEN - De 53-jarige autohandelaar uit Zevenbergen die verdacht wordt van doodslag op zijn partner Wendy (46) blijft nog zeker twee weken in de cel. Dat heeft de rechter-commissaris in Breda woensdag bepaald. Dat betekent dat er voorlopig genoeg aanwijzingen zijn dat de man iets met het misdrijf te maken heeft.

Maandag liet het Openbaar Ministerie zijn 24-jarige zoon uit een eerste huwelijk vrij. Er was niet voldoende bewijs om hem nog langer vast te houden. Het OM benadrukte dat ook dit familielid verdachte blijft.

De twee mannen werden vorige week donderdagmorgen aangehouden. Dat gebeurde in de woning van het gezin aan de Huizersdijk. De hulpdiensten waren kort na zes uur gealarmeerd omdat de vrouw onwel zou zijn geworden. Toen ze in de woning arriveerden, overleed de bewoonster, moeder van drie jonge kinderen. De recherche stelde meteen onderzoek in omdat ze de omstandigheden rond het overlijden verdacht vond.
Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Hoe dat is gebeurd en waarom, onderzoekt de recherche. Politie en OM doen er in belang van het onderzoek verder geen enkele inhoudelijk mededeling over. Buurtbewoners zeggen dat er op de avond voor het drama ruzie was in of bij de woning. Ze zeggen ook dat er vaker problemen waren in de relatie.

Volledig scherm
© Hessel de Ree

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (69%)
  • Oneens (31%)
118 stemmen