Volledig scherm

Veelpleger bij Hazeldonk opgepakt met auto vol navigatieapparatuur

BREDA/HAZELDONK - Een 23-jarige veelpleger uit Rotterdam is bij Hazeldonk opgepakt op verdenking van diefstal en heling.

Bij een controle op de A16 vonden agenten goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Agenten controleerden op vrijdagavond omstreeks 20.45 uur, de bestuurder van een Suzuki Alto. Er zou namelijk mogelijk iemand achter het stuur zitten zonder geldig rijbewijs. En dat bleek het geval. De 23-jarige automobilist uit Rotterdam had een ontzegging van de rijbevoegdheid. Ook stond er nog een boete voor hem open.

De agenten zagen op de achterbank een tas staan met daarin vijf units van Volkswagen inbouwnavigatie apparatuur. Het is bekend dat dit soort apparatuur vaak wordt buitgemaakt bij auto inbraken.

Ook lagen er inbrekersgereedschappen in de auto. Daarnaast staat de 23-jarige man uit Rotterdam bekend als zogenaamde veelpleger. Hij vertelde dat hij de vijf navigatiesystemen van een onbekende via Marktplaats had gekocht voor 750 euro. De verdachte werd gearresteerd op verdenking van diefstal/heling en overgebracht naar het politiebureau.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
700 stemmen