Volledig scherm
Optreden van Astrid de Does © Tonny Presser/Pix4Profs

Veel publiek bij Zevenbergen Live

ZEVENBERGEN – Cafés puilden uit zaterdagavond bij editie 2016 van Zevenbergen Live. Mede door het zachte nazomerweer, waren ook de terrassen vol. Een rondje langs enkele kroegen levert wisselende muzieksoorten op.

Zo vermaakte Duo Friendly in café De Druif de stamgasten en wisten ook ‘dweilers’ het café te vinden. Verrassend was bij café Bij Dennis het optreden van saxofonist Mr. Saxo-B! die op diverse muziekstijlen, gedraaid door een dj, meespeelde en daarmee het jonge publiek een heerlijke feestavond bezorgde.

Ook Mario Ploeg van gasterij De Engel bleek – door over te stappen van Hollandse meezingers naar eigentijdse soul van Astrid de Does-Nelom en soulsisters - een prima keuze gemaakt te hebben.

Het optreden van De Caddilekkers had veel familie en vrienden naar de Bakkerij gelokt. De blues coverband maakte er een fraai eerbetoon aan hun vriend en voormalig muzikaal leider Hans Dijkers van. Al bij al genietend publiek en tevreden kasteleins bij een geslaagd Zevenbergen Live 2016.

Maandag het hele verslag in BN DeStem.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
701 stemmen