Volledig scherm

Vast in de Body Shake op de kermis in Prinsenbeek

PRINSENBEEK -  Verschillende bezoekers van de kermis in Prinsenbeek beleefden vanmiddag een spannend kwartiertje. Rond kwart over vier viel de stroom op de kermis uit en zo'n vijftien personen in de Body Shake bleven bovenin vastzitten; ze konden er niet meer uit.

Heel bang zijn ze vermoedelijk niet geweest. Toen ze na hun avontuur als genoegdoening een muntje voor nog een rondje kregen aangeboden, bleven ze allemaal zitten.

Ook in de Party Polyp zaten mensen toen het aggregaat haperde. De bakjes van deze 'inktvis'- attractie waren op dat moment nog laag bij de grond, waardoor de inzittenden er zelf uit konden klimmen.

Het was overigens niet de eerste keer dat de stroom uitviel. Ook zaterdagavond stopte het aggregaat er even mee.

De kermis in Prinsenbeek is zaterdag begonnen en is nog open tot en met dinsdagavond. Op maandag en dinsdag vanaf ongeveer half vier. Er staan diverse attracties zoals botsauto's, een draaimolen en Movie Cars. Bezoekers kunnen er ook terecht bij de grijpers, muntjes schuiven, touwtje trekken, blikgooien en eendjes vangen. En vanzelfsprekend voor oliebollen, snoep en suikerspinnen.

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (87%)
  • Oneens (13%)
557 stemmen