Volledig scherm
De brief van Vlemmix die in de parkeergarage hangt. © Saminna van den Bulk

Vandalen teisteren parkeergarage centrum Breda

BREDA - Na meerdere vernielingen in de Q-Park aan de Markendaalseweg in Breda is de maat vol voor de buurtbewoners. Een van hen schreef zelfs een waarschuwing voor de vandalen en hing zijn brief op in de parkeergarage. 

"Na de diefstallen en vernielingen in onze parkeergarage moet ik helaas laten weten dat: er nu een knokploeg klaar staat, de camera’s alles in de gaten houden, ik persoonlijk zorg dat er mensen gewond gaan raken als ik jullie betrap."

Een ferme boodschap van buurtbewoner Rob Vlemmix, die in de flat naast de parkeergarage Q-Park aan de Markendaalseweg woont.

Hij hing de brief op uit woede. "Anderhalve week geleden werden er bij drie auto’s de ramen vernield en diefstallen gepleegd. Afgelopen weekend werden er een paar spiegels van auto’s afgeslagen en werden er bierblikjes gevonden. Ik heb er genoeg van”, zegt Vlemmix. "Ik heb de brief opgehangen om mensen af te schrikken. Als je ziet wat hier allemaal gebeurt en wat hier kapotgemaakt wordt, dan is het tijd om de mensen die dat doen even in hun eigen taal toe te spreken."

Lees morgen meer in BN DeStem.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
571 stemmen