Volledig scherm
Voor de 450 bezoekers was er ruimte genoeg op het kleine tropische eilandje waardoor er ook gedanst kon worden. foto peter van trijen/pix4profs

Vamos a la playa in Bergen op Zoom komt langzaam op gang

BERGEN OP ZOOM - De belangstelling voor Vamos a la Playa, een strandfeest zaterdagavond van Plein de Vie op een podium op de Binnenschelde in Bergen op Zoom, was niet heel groot.

Het feest kwam ook pas laat op gang. In de voorverkoop waren vierhonderd kaarten verkocht en aan de kassa bij het strand werden er nog vijftig verkocht.

Het waren vooral de kassaklanten die al om 20.00 uur aan de Binnenschelde stonden te wachten. Voor de opwarming van de beachparty zorgden twee dj's. Er werd volgens Romano Groffen van Plein de Vie hoofdzakelijk muziek uit de nineties en de zeroes gedraaid. Een aantal bezoekers was gekleed in Ibiza-stylekleding.

Met het ondergaan van de zon werd het wat frisser op het podium en werd de zijkant aan de noordzijde afgesloten. Voor de 450 bezoekers was er ruimte genoeg op het kleine tropische eilandje waardoor er ook gedanst kon worden. Daarvoor zorgden de nationale top-dj's Peter Gelderblom en Jean.

Kate Ryan, de bekende Vlaamse zangeres, verhoogde de sfeer met bekende liedjes die door de beachgasten meegezongen werden.

Groffen had na afloop wat gemengde gevoelens over de belangstelling.

"De vraag is: hoe gaan we volgend jaar verder. Het gezond verstand zegt dat we goed bezig zijn. Misschien komen we weer met een beachparty, maar dan in aangepaste vorm."

poll

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
520 stemmen