Volledig scherm

Vakantiecomplex De Luchtballon in Calfven nóg niet klaar

CALFVEN – Vakantiecomplex De Luchtballon in buurtschap Calfven is nog steeds niet klaar voor verhuur. "Het kost ons meer tijd dan we dachten om alles helemaal in orde te krijgen."

Dat zegt marketing manager Dimitri Schenk van de Paasheuvelgroepstichting. "We komen nu pas toe aan het maai- en snoeiwerk."

De Luchtballon sloot eind 2013 de deuren, omdat het bestuur de exploitatie niet meer rond kreeg. Het complex werd eind 2014 overgenomen door Euroresorts. Dat sprak toen in deze krant de verwachting uit om na het wegwerken van 'enig achterstallig onderhoud' in het voorjaar van 2016 weer met therapeutische kampen voor kinderen te beginnen, maar verkocht het terrein eind 2015 aan de Paasheuvelgroepstichting.

'Maar een paar groepjes', zegt Schenk, hebben deze zomer De Luchtballon gehuurd. "We hadden eigenlijk ook niet meer verwacht. Dit jaar beschouwen we inmiddels als overgangsjaar. In elk geval is nu wel zeker dat we volgend jaar echt helemaal klaar zijn. Ik verwacht dat het dan weer goed verhuurd wordt."

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
99 stemmen