Volledig scherm
© Chris van Klinken/Pix4Profs

Vakantie-adres voor katten en honden bij hotel Disorojo in Steenbergen

STEENBERGEN - De zomervakantie staat weer voor de deur. De vliegtickets en het hotel zijn geboekt. Niet alleen voor mensen, maar ook voor het huisdier natuurlijk. Die kan vakantie ‘vieren’ bij bijvoorbeeld dierenhotel Disorojo aan de Stoofdijk in Steenbergen.

Daar is het nu nog erg rustig. In de afzonderlijke kennels ligt een aantal katten te luieren. Het is de stilte voor de storm. In de zomervakantie is het namelijk topdrukte voor eigenaresse Esther van Nijnatten. Tijdens de piek heeft ze zo’n 60 tot 65 katten te gast en maximaal zestien honden. Haar dag begint dan om half zes ‘s ochtends. Dan maakt ze alle kattenbakken schoon en laat ze de honden uit. Rond elf uur ‘s avonds is al het werk klaar. „En als ik geluk heb, zijn er dan geen honden die me ‘s nachts wakker maken.”
Het dierenhotel is Van Nijnatten in 2004 begonnen. De naam Disorojo komt van de vier katten waar alles mee is begonnen: Dixi, Sophie, Robbie en Joris.
„Ik ben al mijn hele leven gek op katten. Mijn eerste woord was niet ‘mama’, maar ‘poes’”, verklaart Van Nijnatten. „Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.”

Lees woensdag meer in BN DeStem

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (95%)
  • Oneens (5%)
570 stemmen