Volledig scherm
ANP Kippa

Vaderlandse dj-top present bij feestje in Café Janssen in Breda (video)

BREDA - Het was dinsdagavond dringen met grote namen in Café Janssen in Breda. Bijna de hele vaderlandse top aan dj's was er met Armin van Buuren, Martin Garrix, Lil'Kleine en Hardwell. Dat meldt BredaVandaag.

Op uitnodiging was het café geopend voor de bijzondere gasten én voor enkele gelukkigen die een plek op de gastenlijst hadden gewonnen voor de exclusieve avond. Robbert van de Corput besloot dus met zijn vrienden een feestje te bouwen in het café waar het voor hem ooit allemaal is begonnen. "Omdat het kan", aldus Van de Corput op Facebook.

Het is niet voor het eerst dat het café aan de Vismarktstraat dankzij stamgast Hardwell beroemd bezoek kreeg. Anderhalf jaar geleden nam hij dj Afrojack al eens mee naar het feest rond het 30-jarig bestaan van Café Janssen. 

Tracklist & QUE's: http://1001.tl/106708 ● Follow Us: Soundcloud: @revealedchile Twitter: twitter.com/RevealedRecCh Instagram: www.instagram.com/revealedchile/ ● For more info check: http://www.djhardwell.com http://www.facebook.com/djhardwell http://www.twitter.com/hardwell http://www.soundcloud.com/hardwell http://www.instagram.com/hardwell

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
46 stemmen