Volledig scherm
© Martijn Schraven

Uniek spiritueel festival van start in Breda

BREDA - Bewust Breda, een uniek spiritueel festival dat 21 dagen duurt, is zaterdag van start gegaan. Tot en met 19 augustus vinden er inde stadsgalerij aan de Oude Vest in Breda elke dag activiteiten aan. 

Het Festival van Bewust-Zijn dat een ervaringsfestival. Bezoekers kunnen genieten van kunst, deelnemen aan workshops of genieten van een biologische maaltijd. Ook zijn er verschillende dans- theater- en muziekvoorstellingen. De organisatie heeft heel bewust gekozen voor een open locatie, midden in de stad.

"Dit zorgt voor een makkelijke inloop’, aldus Lilian Joosen – een van de drijvende krachten achter het festival. "Iemand die er klaar voor is, en er aan toe is, loopt binnen. Iemand die hier niet aan toe is, komt niet binnen of kijkt even en gaat dan weer weg.” De sfeer op de eerste dag is zonder meer gezellig te noemen. Workshopgeefster Els Dikmans blikt terug op een zeer geslaagde eerste dag. 

"Ik ben erg blij dat ik hier aanwezig ben. Om de mensen die deelnemers maar zeker ook vanwege de mogelijkheid om kennis te maken met andere workshopgevers.”

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
280 stemmen