Volledig scherm

Ulvenhoutse kapsalon Mickel Schraven Hairdesigners in nieuw jasje

ULVENHOUT - De Ulvenhoutse kapsalon Mickel Schraven Hairdesigners krijgt een geheel nieuwe uitstraling. Een groot deel van het pand is straks van glas.

Spannend vindt eigenaar Mickel Schraven het wel. Hij spaarde al een aantal jaar voor de verbouwing, maar nu heeft hij daadwerkelijk de knoop doorgehakt. "Ik heb er lang over nagedacht, maar ik dacht op een gegeven moment: 'ik doe het gewoon.'"

Ongeveer vier weken geleden is de verbouwing van de kapsalon aan de Annevillelaan begonnen. "Het wordt een tuinsalon door al het glas. Dat is uniek in Nederland", zegt Schraven. "Nu moeten we telkens naar buiten lopen om de kleur in het haar goed te bekijken. Straks is dat niet meer nodig, want hebben we daglicht binnen." Ook krijgt het pand een overkapping die gedragen wordt door een open haard.

De eigenaar verwacht dat de verbouwing voor de bouwvak af is. Daarna kan het nieuwe interieur erin. Tot die tijd zit Mickel Schraven Hairdesigners tijdelijk in de Dorpsstraat van Ulvenhout.

De Ulvenhoutse kapsalon Mickel Schraven Hairdesigners krijgt een geheel nieuwe uitstraling. Een groot deel van het pand is straks van glas.

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
783 stemmen