Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Wikimedia Commons

Twee mannen en een vrouw met gestolen aanhangwagen gesnapt in Sprundel

SPRUNDEL - Twee mannen en een vrouw zijn in de nacht van donderdag op vrijdag op de Vosdonkseweg in Sprundel aangehouden op verdenking van diefstal en/of heling van een aanhangwagen.

Surveillerende agenten zagen omstreeks tien over half vier een auto met een aanhanger zonder verlichting over de Vosdonkseweg rijden. De kentekenplaat van de aanhanger kwam niet overeen met die van de auto. Daarom werd de auto aan de kant gezet. In het voertuig zaten een 20-jarige vrouw en een 27-jarige man uit Sint Willebrord en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omdat ze geen aannemelijk verhaal hadden over de herkomst van de aanhanger zijn zij allen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Amfetamine
​In de auto werden harddrugs (amfetamine), inbrekerswerktuigen, diverse slangen en twee jerrycans met een benzinelucht gevonden. De aanhanger bleek diezelfde nacht te zijn gestolen in Oudenbosch. Deze wordt teruggegeven aan de eigenaar. De overige aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. Alle verdachten zijn in de loop van de dag weer vrijgelaten. Hun zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
1187 stemmen