Volledig scherm
Meerdere hulpdiensten rukten uit. © Mathijs Bertens/ Stuve fotografie

Twee gewonden bij kettingbotsing op de A27 bij Hank, weg weer vrij

HANK - Bij een ongeluk op de A27 in de richting van Gorinchem zijn dinsdag twee mensen gewond geraakt bij een kettingbotsing. Bij de botsing waren een vrachtwagen, drie personenauto's, bestelbus en een kleine vrachtwagen betrokken.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur tussen Hank en Nieuwendijk. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De A27 was vanaf Raamsdonksveer het grootste gedeelte van de dag afgesloten. Het verkeer werd omgeleid vanaf knooppunt Hooipolder. Rond 14.30 uur was de weg weer vrij.

De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
692 stemmen