Volledig scherm
Twee auto's op een oprit aan de Emmastraat in Sint Willebrord gingen in vlammen op. © Alexander Vingerhhoeds/Obscura Foto

Twee auto's in vlammen op in Sint Willebrord

SINT-WILLEBRORD - Bij een woning aan de Emmastraat in Sint Willebrord zijn vrijdagnacht rond 01:00 uur twee auto's in vlammen opgegaan.

De auto's stonden op de oprit van een woning.De brand werd opgemerkt door de bewoner van het huis, waarop hijgelijk de brandweer alarmeerde.

De brandweer heeft de vlammen geblust, maar kon niet voorkomen dat beide auto’s volledig volledig verwoest werden door het vuur. Wel kon de brandweervoorkomen dat de brand oversloeg op de woning. Behalve de regenpijp was er nauwelijks schade aan de woning.

De auto’s stondenal sinds begin van de avond op de oprit geparkeerd, de politie gaat daarom uit van brandstichting. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weg gesleept voor verder onderzoek naar de brand.

Het is alweer een tijd rustig in Sint Willebrord, nadat vorig jaar veel auto’s in brand werden gestoken.Ook de auto van de burgemeester was toen doelwit evenalstwee auto’s van een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA).

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
571 stemmen